Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
real madrid lazo trøje 90384

real madrid trøje, chelsea trøje, manchester united trøje

barcelona tröja

Naturligtvis, även när de används som en ren försvarare, kan Alba fortfarande attackera. Tre av hans sista fyra Barcelona mål har kommit barcelona tröja i 94: e, den 89: e och nu den 92: e minuten. I går kväll, var det inte på grund av Alba inte sluta köra - det var för att han visste när att börja springa.

Michael Cox är redaktör för taktik webbplats zonalmarking.netAnd så i den döende sekunder, Barcelona kastade en försvarare i attacken. Men real madrid tröja detta var inte Gerard Piqué och det var inte desperation. Lionel Messi förde bollen ut och fann Alexis Sánchez till höger. På den andra flygeln, var Jordi Alba rusar upp planen, ben surrande som Roadrunner: stopptid, 3-0, nerver sliten och vänsterback var racing i opposition straffområdet. Vissa kan ha tagit bollen i hörnet men Sánchez böjt den i Alba väg fotbollströjor i stället och han avslutade natten utanför äntligen: 4-0, lättnad och inlösen.

Barcelona hade gått tillbaka till vad de vet, inte bara vinna, men hur de vann. De gjorde det deras väg. Fram till dess stopp-tid mål, hotet alltid hängde över dem: Milan mål skulle ha satt dem ut ur Champions League och för alla dominans, det var inte omöjligt. M'Baye Niang tog i stolpen - 'Vid den här klubben, kan du inte göra det', Javier Mascherano sade om sitt misstag - och som de sista sekunder tickade, Alba gjorde en viktig avlyssning, stoppa Robinho knappt sex varv ut. Men de hade fått det rätt.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article