Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
real madrid lazo trøje 90384

real madrid lazo trøje 90384

real madrid trøje, chelsea trøje, manchester united trøje

billiga fotbollströjor

Men jag göra en utvikning. Anledningen till att börja med ovanstående punkt är att United besök Anfield på söndag. Och att redan 1968, endast 50-3390 folk skulle ha kommit för att titta på om det inte arsenal tröja hade varit för min pappa och mig, smyger ut skolan (inte bokstavligt, det var en lördag eftermiddag, men vi var Everton supportrar verkligen) för att försöka få en glimt av George Best och hans lysande lagkamrater. Jag hade sett Bäst före, lyckligtvis, för han missade Anfield spelet på grund av skada. Liksom Brian Kidd, Denis Law och John Sadler. Som en 11-årig jag inte inser detta vid den tiden, men Manchester United hade begärt en senareläggning eftersom de hade så många skador, och de hade också snart kommer att vara ökända Intercontinental Cup matchen mot Estudiantes i Argentina kommer upp i fyra dagar tid på Old Trafford. Så United var förmodligen inte så besviken att förlora 2-0 manchester united tröja till mål av Ian St John och Alun Evans. Anfield var en svår plats att komma på den bästa av tider.

Liverpool var fortfarande på väg uppåt sedan, United på väg att starta sin nedgång, men ingen i 1968 trott att de skulle hamna i den andra divisionen inom ett par säsonger. Ingen trodde Liverpool skulle gå på att vinna så många europeiska koppar som de gjorde heller, men anledningen till att jag kommer ihåg denna eftermiddag så levande är att billiga fotbollströjor Anfield matchprogram som dagen bar en fyrfärg centrum spridningen av United laget med EM de hade vunnit ett par månader tidigare på Wembley. Jag tvivlar väldigt mycket att detta var Liverpools idé. Om minne tjänar det var i ligan Review del av programmet - i dessa dagar ligan som används för att ge klubbarna med en centralt producerad insats som bulk sina ofta luftig försök matchday läsning - så samma fotografi skulle ha varit i varje program uppåt och nedåt landet. Men det råkade vara i Anfield ett på dagen United var besökarna, och plötsligt var ett samlarobjekt.

Vi stod i Anfield Road slutet, vår vanliga plats för att hålla ett öga på fienden, och real madrid tröja vi ombads minst två gånger av United fans om vi skulle överväga att sälja dem vårt program. De vanliga leverantörer hade tydligen sålt ut. Sedan, i en uppenbar riff på vägen Liverpool fans på Kop skulle hålla sina halsdukar, Förenade fans till en man höll program över deras huvuden, öppna på rätt sida, och började skandera: 'Champions of Europe'.

Jag kan inte berätta vad Kop sjöng svar, eftersom jag kunde inte riktigt göra det över din Förenta fans fortfarande gör, barcelona tröja men från den obekväma uttryck på min pappas ansikte det måste ha varit något mycket oförskämd faktiskt. Och det, 45 år senare, är allt jag minns av spelet. Inte St John mål, inte Evans mål. Inte om Bobby Charlton spelade bra, eller om Sir Matt Busby såg gammal och trött, som fred hävdar Shankly observerats efter matchen. Jag minns bara vild mäss och närheten till något fientliga främlingar, och tänker Anfield den dagen var den bästa platsen i världen för att vara, som det var förmodligen.

Partager cet article

Repost 0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article