Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
real madrid lazo trøje 90384

real madrid trøje, chelsea trøje, manchester united trøje

billige fodboldtrøjer

I november, Andrés Iniesta analyserade stil anställd av Spanien och Barcelona. Han berättade The Guardian: 'Det är inte att vi nu barcelona tröja säger fotboll är en vetenskap och spela detta sätt kommer du alltid att vinna Vi spelar som vi gör eftersom det passar oss behöver vi inte har spelarna att dra bort det spelar en.. olika sätt. Man talar om 'pragmatisk' fotboll, ja, för oss, är denna pragmatiska. det är så vi vill spela och det är så vi tror att real madrid tröja vi har den bästa chansen att vinna. '

Här var ett annat exempel. 'Vi återvände till vårt ursprung, spelar den typ av fotboll som präglat det här laget för de senaste fem åren', säger Mascherano. 'Det är sant att vi inte hade spelat så här ett tag.' Detta var inte om Barcelona ändra stil - 'du kan förlora ett spel, men du får aldrig förlora billiga fotbollströjor din identitet' Dani Alves insisted- när det handlade om dem att återhämta sig det.

Essensen återvände. Diskussion av Plan B och Plan A, åtminstone när de presenteras i form av enkla skarpa ordalag som det ofta presenteras som om de enda alternativen är tiki-taka eller bunta det upp till den stora killen är fel. Ja, andra alternativ är värdefulla men det är mer nyanserad än så, variationer på ett tema. Planer A.1, 0,2, 0,3, och .4.It handlar inte om att göra något annat, utan det handlar om att göra vad du gör och gör det bra. Det finns en anledning till varför Barcelona undertecknade Zlatan Ibrahimovic men det finns också en anledning till varför de lät honom gå.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article