Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
real madrid lazo trøje 90384

real madrid trøje, chelsea trøje, manchester united trøje

Argentinas blodige træner indrømmer

Hvis man skal stemme, så giver jeg nummer 10 for spillet. Vi havde ikke noget andet i det næste spil, så vi vil spille løs for at få de bedste resultater,' fortsatte han.Colombia træner Jose Pekerman sagde, at det ikke havde tænkt på spillet 16 2014 VM Cons Uruguay, søndag (29/6) fremtid, men han sørgede den store udfordring vil tottenham trøje børn blive barcelona trøje venter på plejebørn. At være vinderen af ​​gruppe C efter bulldozer Japan 1, vil gøre truppen Pekerman forsigtighed bør afprøvning af styrken af ​​holdet tilnavnet El Celeste.

Argentinas blodige træner indrømmer det vil være vanskeligt for holdet besutannya til ansigt Uruguay på Maracanã denne weekend. 'Jeg har ikke tænkt over spillet contra real madrid trøje Uruguay, men vi ved vil stå en af ​​de stærkeste hold i Sydamerika og resten af ​​verden,' sagde Pekerman som rapporteret af Soccerway, torsdag (26/6).

De har en masse meget erfarne spillere, og du ved aldrig, hvornår du vil blive besejret. Vil Kampen zlatan trøje finde sted hård og stram,' fortsatte han. Imens sagde Pekerman han var tilfreds med udførelsen af ​​hans hold i runde af gruppespillet. 'Selvfølgelig var vi meget glad. Vi har fastholdt momentum i gruppespillet, score mål, og vi er overbeviste om at overvinde forhindringer foran os. Individuelt holdet gør fremskridt, det gør vores tillid højere,' sagde han.

Nyheder SEA Games: Mange spørger sig, hvorfor den indonesiske landshold 23 iført sorte bånd mod Cambodja, lørdag (2015/06/06) nat. Anvendelsen af ​​sort tape er almindeligt i fodbold. Normalt forbundet med karakter eller fodbold spiller, der døde. Barcelona endelig givet den faktiske præmie, fodboldtrøjer børn de fortjener da to år siden, at Månedens spiller Award. To år gik, og ingen af ​​Blaugrana spillere får det. Det kan blive vist had til lederen af ​​La Liga.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article